KIRKLARELİ / LÜLEBURGAZ - Lüleburgaz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Eyl

MEZUN OLAMAYAN SON SINIF ÖĞRENCİLERİMİZE EK SINAV HAKKI TANINMIŞTIR.BU ÖĞRENCİLERİMİZ  EYLÜL-2014 AYI  3. HAFTASINDA SORUMLUK SINAVLARINA GİRECEKTİR.

Tem

Okulumuz  öğretmenleri, 2 haftalık mesleki çalışmalarınn ardından  tatile girmiştir.Tatil dönüşü Öğretmenler Kurul toplantımız 01.Eylül.2014 tarihinde Saat:09.30 da yapılacaktır.

Haz

Okulumuzda "Okullar Hayat Olsun" projesi çerçevesinde yaz tatilini spor yaparak değerlendirmek için "Yaz Spor Okulu" açılmıştır.Kapalı spor Salonumuz ve Halı Sahamız imkanlarından  faydalanmak isteyen kişi ve gruplar  Okul Beden Eğitimi Öğretmenimiz  Metin ÖZBEK´e başvurabilirler.

Haz

GELENEKSEL PİLAV GÜNÜ VE KAPANIŞ TÖRENİMİZ 13.06.2014 CUMA GÜNÜ SAAT:10.30´da OKUL BAHÇESİNDE YAPILACAKTIR.TÜM MEZUNLARIMIZ ÖĞRENCİ VELİLERİ VE ÖĞRENCİLERİMİZE DUYURULUR.

May

OKLULUMUZUN HERHANGİ BİR BÖLÜMÜNDEN MEZUN, ASKERLİĞİNİ YAPMIŞ ELEMANLAR ARANIYOR.SİGORTA+İŞ GÜVENCESİ+İKİ AYLIK DENEME SÜRESİNDEN SONRA UYGUN MAAŞ..... BAŞVURULAR OKUL MÜDÜRLÜĞÜNE YAPILACAKTIR.İLANIMIZ 15 GÜN GEÇERLİDİR.

May

Kursiyerlerde aranan özellikler; en az Meslek lisesi Elektrik,elektronik,Mekatronik mezunu olmak veya bu alanlarda Ustalık belgesi sahibi olmak,18-45 yaşları arasında olmak.Kurs hafta içi akşamları yapılacaktır.2 ay sürecektir.Yeterli müracaat olmazsa açılmayacak olup ücretsizdir.

May

İlçemiz Toplum sağlığı Merkez Görevlileri Dr. Pınar TEPEKESKİN,Hemşire Derya KESER ve ebe Emine ÇAKIR tarafından 300 öğrenci 8 öğretmene Astım Hastalığının oluşumu,önleme yolları,Astım hastalarının yapması gerekenler,çözüm önerileri konusunda bilgilendirme yapılmıştır.Toplum Sağlığı Merkez Görevlisi Dr.Pınar TEPEKESKİN seminerin sonunda öğretmen ve öğrencilerin sorularının cevapladı.Seminerimiz başarıyla sona erdi.

Nis

2014-2020 dönemi IPA-AB Sınır Ötesi İşbirliği projesi hazırlamak üzere Okul Müdürümüz M.Hilmi İKİBUDAK,Makina Teknolojisi Öğretmeni Ersin GÖLGE,Motor Teknolojisi Öğretmeni ve Tercümanımız Macit MUTLU´dan oluşan  proje ekibimiz  Haskovo ve Yanbol illerindeki partner okulları  ziyaret etti.

Nis

OKULUMUZUN İŞ GARANTİLİ MESLEK EDİNDİRME KURSLARINDAN BİRİSİNİ DAHA FAALİYETE GEÇİRMİŞ BULUNUYORUZ.BÖLGEMİZDE OKUL SANAYİİ İŞBİRLİĞİNİ HAYATA GEÇİRMEKTE EN ÖNEMLİ ARAÇLARDAN BİRİ OLAN MESLEK KURSLARIMIZ İŞSİZLERE MESLEK ÖĞRETİP BELGE VERMEKTE ARDINDA İŞE YERLEŞTİRMEKTEDİR.BU KURSUMUZA SEÇİLEN 10 ŞANSLI  KURSİYER KURS SÜRESİNCE SİGORTALI OLACAK,ÜCRET ALACAK VE İŞE YERLEŞECEKTİR.

Ock

UMEM çerçevesinde "Mobilya Üretim Teknikleri" kursu mülakatı  07.02.2014 tarihinde saat:10.30´da okulumuzda yapılmıştır.Kursa katılmak için en az 18 en çok 45 yaşında olmak,kurs için okulumuz  müdürlüğüne veya İŞ-KUR Lüleburgaz müdürlüğüne başvurmak gerekiyordu.Kursumuz 14.Mayıs .2014 tarihinde sona erecektir.

Ock

Okullar Hayat Olsun çerçevesinde işsizler,gençler ve ev hanımları için Halk Eğitim Merkezi ile birlikte Bilgisayar Kullanım kursu açıyoruz.Kursumuz 11.01.2014 Cumartesi günü başlamıştır.

Ock

Okulumuzda İki Boyutlu Çizim-Auto Cad Kursu başlamıştır.Kursumuz Çarşamba akşamları ve Cumartesi günleri yapılmaktadır.Daha sonra ki Kurslara katılmak isteyenler okula müracaat edebilirler.

Ara

Okullar Hayat Olsun Projesi çerçevesinde Kapalı spor salonumuz  akşamları halka açılmıştır.Biraraya gelip  spor yapmak isteyen guruplara,çevredeki halkımıza açıktır.Akın Tekstil Fabrikası çalışanları da bazı akşamlar Voleybol maçı yapmaktadır.Bu maçlar çok çekişmeli geçmektedir.