Lüleburgaz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Telefon : (0288) 417 32 89 (Santral)
Belgegeçer : 0288 417 36 89
WEB https://luleburgazmtal.meb.k12.tr
Adres : İstiklal Mahallesi İstanbul Caddesi No172 Lüleburgaz/KIRKLARELİ
VİZYON : Okulumuz, alanında uzman, çağın gerektirdiği bilgiyi yaşamla birleştirebilen, mesleki teknolojiye hakim, Türkiye Cumhuriyeti´ne ve ulusal değerlerimize karşı görev ve sorumluluklarını bilen bireyleri yetiştirme bilinci ile kaliteli eğitim-öğretim programlarını hayata geçirmeyi vizyon edinmiştir.
MİSYON : Öğrencilerimizi okul sanayi işbirliğine dayalı, mesleki alanda gelişen, teknolojiye ayak uydurabilen, eğitim-öğretim kalitesini sürekli arttıran, gelişmeye açık güçlü bir kurumda, ülkemiz sanayi hamlelerini yönlendirebilecek, özgüveni tam, çağdaş bireyler olarak yetiştirmektir.
BAŞARILAR : Okulumuz her yıl çeşitli sosyal, kültürel,sportif alanlarda çeşitli yarışma ve etkinliklere katılmakta,ilçemizde,ilimizde,bölgemizde çeşitli başarılar elde etmektedir.Dergimizin ilerleyen sayfalarında bu çalışmalardan örnekler göreceksiniz.Örneğin; 2009-2010 Eğitim Öğretim Yılında; Sportif Alanda; Okulumuz kros takımı 27 Aralık Atatürk Koşusunda ilçe 1.si, Okullar Arası Futbol Turnuvasında okulumuz futbol takımı il 2.si olmuş, güreşte öğrencilerimiz 1.Tekler alarak bölge yarışmalarına gitmeye hak kazanmışlardır.19 Mayıs Gençlik Satranç yarışlarında okulumuz öğrencileri ilçe 1.si olmuşlardır.İçinde bulunduğumuz 2011-2012 Eğitim-Öğretim yılında ise Hentbol Takımımız önce ilçe,sonra il birincisi,daha sonra da Bölge birincisi olmuştur.Şu anda Türkiye birinciliği için yarışlara katılacaktır.İlçemizde yapılan Gençlik kupası Futsal Birinciliği,Okullararası Masa Tenisi Turnuvası İlçe Birinciliği,Genç Erkekler İl birinciliği bunlardan bazılarıdır… Diğer Yarışmalar; Öğrencilerimiz ilçe çapında düzenlenen Bilgi Yarışması, Şiir Okuma Yarışması, Öykü Yazma Yarışması gibi yarışmalarda çeşitli dereceler almışlardır. İlde düzenlenen Proje Tabanlı Beceri Yarışmasında; Okulumuz Makine Teknolojisi Alanı öğrencilerinin hazırladığı "Güneş Enerjisi ile Meyve Kurutma" projesi İl 1.si olarak İstanbul"da Bölge Yarışmalarına gitmiştir. Yine okulumuz Elektrik-Elektronik Teknolojisi Öğrencileri tarafından hazırlanan "Güneş Enerjisinden Elektrik Üreterek Bahçe Sulama" projesi İl 2.si olmuştur. Kurumlararası Üretim ve mühendislik Teknolojisi Beceri yarışması alanında il 1.liği vardır. AB Projeleri yapma ve yürütme konusunda ilimizde en fazla proje yapan ve yürüten okul özelliğimiz vardır.

Toplantı Salonu :1
Mesleki Uygulama Labaratuvarı :4